Nieuw schoolplein

Geplaatst op door

Momenteel wordt hard gewerkt aan een nieuw school- en wijkplein bij Antares. Al langer bestaat de wens om het plein aan te pakken zodat het groener wordt en leukere speeltoestellen krijgt. Maar ook: meer ruimte door het weghalen van de bulten en meer schaduwplekken. Voor een indruk van de eerste plannen zie onder een tekening gemaakt door Bureau RIS, in opdracht van Voila.

Waar staan we nu?
Een groep ouders en wijkbewoners werkt samen met de scholen om het nieuwe schoolplein te realiseren. En er wordt hard gewerkt! Zowel aan de plannen als de financiering.

Hoeveel geld is nodig?
In totaal hebben we 130.000 euro nodig om het nieuwe schoolplein te realiseren. En ook daar wordt hard aan gewerkt. Zo hebben we 72.000 euro opgehaald en zijn dus over de helft! Even goed is het nog een hele kluif om het restant te verwerven maar daar werken we hard aan. Wil jij daarbij helpen of wil jouw organisatie of bedrijf helpen een nieuw schoolplein te realiseren? Wat fijn! Neem dan contact met ons op via schoolplein@leusdenzet.nl

Wil je meer weten over de plannen?
Houd dan deze website (www.leusdenzet.nl/agenda) in de gaten en noteer alvast vrijdagmiddag 18 oktober in je agenda. Dan organiseren ‘t Palet en de Loysderhoek een sponsorloop om geld op te halen!

Helpen?
Vind jij het leuk om te helpen? Stuur ons dan een kort berichtje op schoolplein@leusdenzet.nl

Wie werken hier nu aan mee?
Fenneke, Annemarie, Monique, Froukje, Denis, Christi Anne, Ferdinand, Jop & Martijn