Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Partners

Leusden ZeT werkt samen met zo veel mogelijke partners: ondernemers, verenigingen, gemeente en maatschappelijke organisaties. Wil je eens kennismaken om te bekijken of we iets samen kunnen doen? Leuk! Neem vooral eens contact met ons op.

Voor de start van Leusden ZeT hebben we in 2018, 2019 en 2020 een projectsubsidie gekregen van de gemeente Leusden.

Tijdens de Matchbeurs in 2017, 2018 en 2019 hebben we veel matches kunnen maken met de volgende bedrijven die Leusden ZeT ondersteunen en waarvoor we hen erg erkentelijk zijn:
Het bewonersinitiatief van het Formulierenhulp Inloopspreekuur, het Vier de Lente Feest op het Maximaplein feest en de Leusden ZeT Filmclub worden ondersteund door het Fonds Samenlevingsinitiatieven van de gemeente Leusden.

Voor de inrichting van Het Lab maakt Dijk Meubelatelier twee banken. Daarnaast werken we nauw samen met Café Maxima’s om de ruimte in te richten. Taco Service 033 helpt met technische klussen en Helpende Hand Leusden met de vormgeving. Daarnaast zorgde Ibizaflags.nl voor 5 prachtige vlaggen die op het plein stonden als geweldige eyecathers.

Voor de activiteiten van het TECHlab zoals de Drone Bouwworkshop en Minecraft workshop werken we veel samen met Bloemendal Bouw, de AFAS Foundation & het Medialab van Bibliotheek Eemland.

Tevens zijn we Vancis zeer erkentelijk voor het beschikbaar stellen van een aantal laptops voor de Coderdojo’s.

Welzijnsorganisatie Larikslaan2 hielp ook het bewonersinitiatief van het Formulieren Inloopspreekuur. Daarnaast komt de agenda van Leusden Zet in de nieuwe app Leusden Leeft die door Larikslaan2 wordt ontwikkeld in opdracht van de gemeente Leusden.

De schoonmaakacties op het Maximaplein en omstreken worden ondersteund door de lokale ondernemers: Maxima’s, Dirk van den BroekTeam Kappers & Eten bij Dirk Zuid en door het Fonds Duurzame Initiatieven Leusden.

De Fiets APK Actie is ondersteund door Herder Autoschade, Maxima’s, Jumbo Leusden Wahle en Jorin-Bouw.
De Leusder gaZeT wordt tegen gereduceerd tarief gedrukt door Patria Drukkerij.

Voila , ’t Palet en de Loysderhoek en Kinderopvang Humanitas delen regelmatig nieuws en updates van Leusden ZeT.


De huisstijl en communicatieuitingen worden verzorgd door Appel en Eelman, die ons geweldig ondersteunen.

Tenslotte ondersteunt en sponsort NDB Finance ons met raad en een boekhoudkundig pakket.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email