Partners

Geplaatst op door

Leusden ZeT werkt samen met zo veel mogelijke partners: ondernemers, verenigingen, gemeente en maatschappelijke organisaties. Wil je eens kennismaken om te bekijken of we iets samen kunnen doen? Leuk! Neem vooral eens contact met ons op.

Voor de start van Leusden ZeT hebben we begin 2018 een projectsubsidie gekregen van de gemeente Leusden.

Tijdens de Matchbeurs 2017 hebben we vijf matches kunnen maken met de volgende bedrijven die Leusden ZeT ondersteunen en waarvoor we hen erg erkentelijk zijn:
Het bewonersinitiatief van het Formulierenhulp Inloopspreekuur, het Vier de Lente Feest op het Maximaplein feest en de Leusden ZeT Filmclub worden ondersteund door het Fonds Samenlevingsinitiatieven van de gemeente Leusden.

Welzijnsorganisatie Larikslaan2 helpt ook het bewonersinitiatief van het Formulieren Inloopspreekuur. Daarnaast komt de agenda van Leusden Zet in de nieuwe app Leusden Leeft die door Larikslaan2 wordt ontwikkeld in opdracht van de gemeente Leusden.

De schoonmaakacties op het Maximaplein en omstreken worden ondersteund door de lokale ondernemers: Maxima’s, Dirk van den BroekTeam Kappers & Snexs en door het Fonds Duurzame Initiatieven Leusden.

De Fiets APK Actie is ondersteund door Herder Autoschade, Maxima’s, Jumbo Leusden Wahle en Jorin-Bouw.
De Leusder gaZeT wordt tegen gereduceerd tarief gedrukt door Office1.

Voila en Kinderopvang Humanitas verzorgen het naschoolse programma in Kindcentrum Antares, dat wij graag in onze agenda plaatsen.


De huisstijl en communicatieuitingen worden verzorgd door Appel en Eelman, die ons geweldig ondersteunen.