Beleid & Bestuur

Geplaatst op door

Leusden ZeT is in december 2017 opgericht door onderstaande personen die tevens het bestuur vormen. Wanneer je het leuk vindt om mee te denken of mee te helpen met Leusden ZeT, schiet ons dan gerust aan als je ons ziet in de wijk of neem contact met ons op.

Jaarverslagen

Beleidsplannen

  • 2020
  • 2019 (verwerkt in de subsidieaanvraag aan de gemeente)
  • 2018

Oprichtingsakte & Huishoudelijk Reglement
Op 13 december 2017 is Leusden ZeT officieel opgericht. De oprichtingsakte kun je hier als pdf-bestand downloaden. Als aanvulling daarop is een Huishoudelijk Reglement vastgesteld dat je hier kunt downloaden als pdf-bestand.

Bestuur|
Het bestuur bestaat uit de volgende personen (van links naar rechts): Frits Ringers. Ambtelijk/Bestuurlijk secretaris, woonachtig op het Maximaplein; Monique Disseldorp, Penningmeester, woonachtig op het Damreesche Spoor; Inge van Os, Bestuurslid en contactpersoon activiteiten & vrijwilligers, woonachtig aan de Arnhemseweg; Sara Dirkse-Versteeg, Bestuurslid Communicatie, woonachtig aan de Koningin Julianalaan. Martijn Kleppe, Voorzitter, woonachtig op de Prinses Irenelaan. Voor het bestuurslid Externe contacten en organisaties is momenteel een vacature

Alle bestuursleden doen net als alle vrijwilligers het bestuurswerk in hun vrije tijd en krijgen geen vergoeding.