Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Gezocht: bestuurslid bewonersinitiatieven

Deel dit bericht

Wil jij helpen om bestaande en nieuwe bewonersinitiatieven van Leusden ZeT te faciliteren? En vind je het leuk om mee te denken hoe we de vereniging en organisatie verder kunnen ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Als bestuurslid Bewonersinitiatieven ben jij de spin in het web rond alle bewonersinitiatieven. Op dit moment zijn er zo’n 8 initiatieven actief. Denk aan het TECHlab, de koffiemiddag, de school- en buurtplein onderhoudsclub en de wandelclub. Maar ook de filmclub, het brei- en haakcafé en het wijkfeestcomité.

Is er een buurtbewoner met een tof idee? Dan ben jij het eerste aanspreekpunt vanuit Leusden ZeT en probeer je deze buurtbewoner te faciliteren in wat er nodig is. Denk aan het organiseren van extra helpende handen. Hiervoor heb je bijvoorbeeld contact met je andere bestuursleden. Zoals met het bestuurslid communicatie als het gaat om promotie van de activiteit of oproep voor nieuwe vrijwilligers, maar ook met de penningmeester als het gaat om het beschikbaar stellen van budget voor de activiteit. Door het jaar heen onderhoud je regelmatig contact met de initiatiefnemers en aan het eind van het jaar vraag je de initiatiefnemers naar de plannen voor komend jaar. Ook houd je het vrijwilligersoverzicht bij en zorg je één keer per jaar voor een vrijwilligersbijeenkomst.

De tijd die je hier aan kwijt bent, is deels afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je er zelf in wilt steken. Maar reken op ongeveer 1-2 uur per week, naast de maandelijkse bestuursvergadering.

Heb je interesse of vragen? Neem gerust contact op met Chris van Bokkum via info@leusdenzet.nl 

Activiteit

Buurtmoestuin in Leusden-Zuid?

Heb je dat ook wel eens, dat je iets wil, maar het jezelf niet ziet doen? Bijvoorbeeld verse groente telen in je eigen tuin. Zo

Nieuws

Gratis warmtescan

Meld je nu aan voor een gratis warmtescan! Leusden ZeT biedt aan bewoners uit de wijk aan om een warmtescan te laten maken van hun