Nieuwsbrief maart

De nieuwsbrief van maart is verstuurd en kun je in dit bericht nalezen. Wil je voortaan ook de nieuwsbrief ontvangen per e-mail? Vul dan hier je gegevens in.

Beste mede-wijkbewoner,
Graag sturen we je hierbij de Maart nieuwsbrief van Leusden ZeT, de Wijkvereniging van Leusden-Zuid en Tabaksteeg.
Wat kun je de komende tijd verwachten?
Wat gebeurde er in februari?
En wil je een steentje bijdrage aan de wijk en Leusden ZeT?
Leuk!
We zoeken een bestuurslid Communicatie en leden voor de nieuwe werkgroep Bezorging.


Wijkfeest Vier de Lente
Op zaterdagmiddag 24 maart organiseren we met alle winkeliers van het Maximaplein en organisaties & verenigingen in Antares een feest op het Maximaplein.
Wat gaat er gebeuren?

  • Op het Maximaplein kun je je lol op met allerlei attracties & optredens
  • In Antares kun je kennis maken met alle verenigingen en activiteiten die er plaatsvinden.
  • Vanaf 12 uur start de Schoon Maximaplein actie waar je nog een stempel kunt verdienen voor je spaarkaart. Met elke stempel mag je een keer gratis in de attracties.
  • Vanaf 13 uur gaan de attracties open en wordt Leusden ZeT officieel geopend door onder andere de burgemeester van Leusden: Gerolf Bouwmeester

Voor meer informatie, zie onze website: https://www.leusdenzet.nl/activiteit/vier-de-lente-feest-op-het-maximaplein/?instance_id=6663

Lid worden van Leusden ZeT? Vanaf 24 maart kan het!
Tijdens het feest op 24 maart kun je je ook inschrijven voor Leusden ZeT. Voor slechts 10 euro per jaar per huishouden steun je de activiteiten van wijkbewoners. Daarnaast ontvang je elke maand de maandkalender met daarin alle activiteiten in Antares en de wijk, krijg je recht op voorinschrijving op sommige activiteiten en krijg je hulp bij de organisatie van je eigen straat- of wijkactiviteiten.

Gemeentesubsidie voor Leusden ZeT
Mooi nieuws!
De gemeente Leusden heeft besloten om aan Leusden ZeT een projectsubsidie van 10.000 euro toe te kennen. Dit budget kunnen we gebruiken voor de oprichting van de vereniging, verdere ondersteuning van activiteiten & bewonersinitiatieven, de ontwikkeling van communicatiekanalen over activiteiten in Antares & de wijk en de belangen van bewoners behartigen als het gaat om wijkvoorzieningen. Lees meer op onze website: https://www.leusdenzet.nl/nieuws/gemeentesubsidie-voor-leusden-zet/

Naschools programma voorjaar bekend
Na de voorjaarsvakantie is een nieuw Naschoolsprogramma gestart in Kindcentrum Antares. Met het programma kunnen kinderen hun talenten ontdekken en plezier maken met elkaar na schooltijd. In samenwerking met allerlei Leusdense verenigingen en organisaties zijn er activiteiten voor alle leeftijden: van dansen, freerunnen en schaken tot pianoles, yoga en Mad Science. Het programma duurt tot de meivakantie. Het gehele programma is opgenomen in de agenda op de website van Leusden ZeT. Voor meer informatie, zie dit bericht op onze website.

Weer veel zwerfafval opgeruimd
Vrijdag 24 februari was alweer een Schoon Maximaplein actie. Voor een verslag en foto’s zie dit bericht op onze website.

Agenda
Op de website van Leusden ZeT vind je een agenda met (zo goed als) alle activiteiten in Antares en de wijk. Wil je jouw activiteit ook vermelden op de agenda? Stuur dan een mailtje met alle info en foto naar leusdenzet@gmail.com Een selectie van activiteiten in maart:


Vacature bestuurslid Communicatie
Wil jij helpen om Leusden ZeT nog veel bekender te maken in de wijk?
En vind je het leuk om mee te denken hoe we de vereniging en organisatie verder kunnen ontwikkelen?
Dan zoeken we jou!
We zijn per direct op zoek naar een bestuurslid Communicatie.
Voor meer informatie, zie https://www.leusdenzet.nl/nieuws/gezocht-bestuurslid-communicatie/

Werkgroep Bezorging
Loop je regelmatig een rondje door de wijk?
En vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan Leusden ZeT?
Dan zoeken we ook jou!
Vanaf april verschijnt onze maandelijkse papieren maandkalender die leden thuis bezorgd kunnen krijgen. Om de kalender te bezorgen zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om de kalender te bezorgen. Wil je ons helpen? Fijn!
Neem dan even contact met ons op via leusdenzet@gmail.com.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Leusden ZeT,
Martijn Kleppe, Geert-Jan IJszenga, Monique Disseldorp, Frits Ringers en Inge van Os