Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Wil jij helpen bij de Opera Il Bosco Dell’Amore?

Deel dit bericht

Van 30 augustus t/m 2 september vindt er bij ons in de buurt een uniek evenement plaats: de openlucht opera Il Bosco Dell’Amore wordt zes keer opgevoerd op het landgoed Leusderend. Om dit spektakel in goede banen te laten verlopen zoekt de organisatie vrijwilligers. Heb jij zin en tijd om hieraan mee te werken? Lees dan snel hieronder voor meer informatie en waar je kunt aanmelden.

De Stichting Opera Leusden is op zoek naar vrijwilligers die deze zomer willen helpen bij de opera “IL BOSCO DELL’AMORE” van 30 aug. t/m 2 sept op het Landgoed Leusderend (vh Don Bosco). Er zijn 6 voorstellingen, 4 avonden ( 30 aug, 31 aug, 1 en 2 september) en 2 middagen (zaterdag 1 sept. en zondag 2 sept.) Vrijwilligers die ervaring hebben en minimaal 2 voorstellingen willen helpen hebben de voorkeur. En een goede conditie is belangrijk omdat je tamelijk veel moet lopen.

Wij zijn op zoek naar : gastvrouwen/-heren, parkeerwachters, kassamensen, logistieke ondersteuning/sjouwers en decorbouwers, schoonmakers en barmensen. Ook zoeken wij coördinatoren met name voor de gastvrouwen/-heren, barmensen voor de middagvoorstellingen en parkeerwachten/logistiek voor zowel de middag als avond. Geef bij uw aanmelding je voorkeur op en de ervaring die je hebt als vrijwilliger. Geef daarnaast aan welke dagen je er kunt zijn. Op 29 aug. en 30 aug. overdag hebben wij met name behoefte aan logistieke mensen en sjouwers om alles klaar te zetten. Op de andere dagen zijn de diensten avonds van 17.30 uur t/m 23.00 uur en middags van 12.30 uur tot 18.00 uur.

Vorig jaar hebben de vrijwilligers met veel plezier een belangrijke rol gespeeld bij de eerste opera Midsummerdream die plaats vond bij Kasteel Stoutenburg. Als het dit jaar weer net zo leuk wordt dan kun je als vrijwilliger naast je werkzaamheden genieten van de omgeving, van de bezoekers en van de voorstelling op de unieke locatie Leusderend.

De vrijwilligers staan onder leiding van Karin Hoogendijk, zij is coördinator van de vrijwilligers en heeft veel ervaring met het werken met vrijwilligers. Je aanmelding graag mailen naar vrijwilligers@operaleusden.nl t.a.v. Karin Hoogendijk. Zij kan ook nadere informatie geven over de inhoud van de vrijwilligers taken. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Voor meer informatie over de opera zie de website: operaleusden.nl

Nieuws

15 laptops voor Coderdojo!

Eén keer per maand organiseren we in ons TECHlab een Coderdojo. Tijdens deze workshop leren kinderen tussen de 7 & 17 jaar programmeren. Afgelopen zaterdag