Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Wijkvrijwilliger van het jaar bekend!

Deel dit bericht

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Leusden ZeT op zaterdag 20 januari is de wijkvrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Bijna 80 wijkbewoners brachten hun stem uit. Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn en deze keer is het geworden… Monique Disseldorp!

Vrijwilliger Monique Disseldorp neemt de beker in ontvangst

Monique is al geruime tijd betrokken bij vele activiteiten van Leusden ZeT. Zo deed ze (samen met Martijn en Like) het voorwerk voor de oprichting van en zat ze in het eerste bestuur van Leusden ZeT. Monique is ook al jaren betrokken bij de organisatie van het wijkfeest, Schoon Máximaplein en de filmclub. Dankzij haar tomeloze inzet voor de vereniging wordt onze wijk een stukje feestelijker, gezelliger en schoner. Wat zijn we blij met jou als supervrijwilliger bij de vele activiteiten.

Van harte gefeliciteerd!

Alle genomineerden nog even op een rijtje:

De genomineerden: Martijn Kleppe (links), Monique Disseldorp (midden) en Liesbeth de Kleine (rechts).

Uiteraard danken we alle vrijwilligers die actief zijn in onze Leusden-Zuid. Zet jij je ook in voor onze wijk? Misschien wordt jij in 2024 wel wijkvrijwilliger van het jaar!

Activiteit

Buurtmoestuin in Leusden-Zuid?

Heb je dat ook wel eens, dat je iets wil, maar het jezelf niet ziet doen? Bijvoorbeeld verse groente telen in je eigen tuin. Zo

Nieuws

Gratis warmtescan

Meld je nu aan voor een gratis warmtescan! Leusden ZeT biedt aan bewoners uit de wijk aan om een warmtescan te laten maken van hun