Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Wijkvrijwilliger van het jaar 2022

Deel dit bericht

Ieder jaar nomineert Leusden ZeT een aantal vrijwilligers die veel doen voor onze wijk. Ook in 2022 hebben weer ontzettend veel wijkbewoners een bijdrage geleverd aan onze wijkvereniging. Wie zijn dit jaar de genomineerden en waarom? 

Jolanda

Deze wijkbewoner is een vaste kracht in de Leusder gaZeT-redactie. Jolanda zorgt ervoor dat de spelfouten eruit worden gehaald en zinnen goed leesbaar zijn. Dit doet zij met heel veel toewijding tot het moment dat de gaZeT naar de drukker gaat. Zo krijgt iedereen een tip-top geredigeerde gaZeT in de bus of in de mailbox.

Marjan, Theo & Mariëtte

Deze wijkbewoners zijn al jaren onze vaste krachten voor de bezorging van de Leusder gaZeT. Tot halverwege 2022 stonden ze iedere maand paraat voor een ronde door de wijk. Sinds september doen zij dat nog steeds ieder kwartaal. Wat een toppers deze bezorgers die door weer en wind zorgen voor het wijknieuws in jouw brievenbus!

Derk

Deze wijkbewoner is in het afgelopen jaar veel aan de slag geweest met allerlei design voor de wijkvereniging. Zo maakt hij posters en zorgt hij voor het design van de gaZeT, maakte het promofilmpje voor het wijkfeest Flower Power en de net zo gave aftermovie. Ook hielp hij ons lastminute aan toffe vraagkaarten voor de Matchbeurs Leusden.

Iedereen kan vanaf 15 december tot en met 15 januari stemmen op één van deze genomineerden. Stemmen kan via de knop hieronder. Let op: de link opent in een nieuw venster.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Leusden ZeT op zaterdagmiddag 28 januari maken we de Wijkvrijwilliger van het jaar 2022 bekend.

Activiteit

Lustrumreceptie 28 januari, wees er bij!

De tijd gaat snel, dit najaar bestaat Leusden ZeT alweer 5 jaar! Dit lustrum willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Tijdens deze lustrumreceptie