We gaan starten met creatieve workshops vanuit LeusdenZeT!

In de eerste workshop ga je aan de slag met het maken van je eigen Bullet Journal voor 2019.
Dé trend van het afgelopen jaar op het gebied van organiseren. Je maakt je eigen agenda en vult deze aan met alles waar je behoefte aan hebt. Denk aan to-do lijstjes maar ook kladboekruimte, inspiratielijstjes, schetsboekruimte en mooie afbeeldingen. Op deze manier houd je alles overzichtelijk bij elkaar. Je gebruikt bullets (puntjes) en andere icoontjes om te ordenen. Door het gebruik van deze techniek leer je makkelijker prioriteiten stellen en inzicht krijgen in je taken. Eigenlijk maak je jouw eigen agenda-plus.

Voor deze workshop hebben we gekozen voor een systeem met losse ringen en papier op A6-formaat zodat je jouw Bullet Journal makkelijk aanvult en mee kunt nemen. Mocht je een grotere Bullet Journal willen met als basis een notitieblok dan mag je deze zelf meenemen. Je kunt helemaal los in kleurgebruik en afbeeldingen maar je kunt het ook minimaal invullen, gewoon dat wat bij je past.

Wel zin om aan de slag te gaan maar weinig creatief?
Ook geen probleem, we zorgen voor voldoende voorbeelden en inspiratie!
De creatieve begeleiders deze avond zijn Froukje Heijdt en Mariska Stehouwer.

Praktisch:
woensdag 10 oktober
19.30 tot 22.00 uur
handenarbeidlokaal Antares
kosten: 22,50 euro incl. twee consumpties. Leden van Leusden ZeT krijgen korting en betalen 21 euro.
aanmelden of meer informatie kan via: crea@leusdenzet.nl
10 oktober geen optie? Geef je dan op voor 21 november.

Lijkt het je leuk om zelf ook een creatieve workshop voor wijkbewoners te organiseren? Welkom! Neem dan via het mailadres contact met ons op.