Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Wandelclub gaat weer op pad

Deel dit bericht

Goed nieuws: De wandelclub is weer begonnen.
Vanwege de Corona maatregelen moest de club natuurlijk stoppen. Maar in goed overleg met de gemeente kan de club nu weer beginnen, uiteraard met duidelijke afspraken. Zo wandelen we in groepjes van maximaal 4 deelnemers, die zelf het wandeltempo & route bepalen. Natuurlijk houden we voldoende afstand van elkaar.

Wil je ook meedoen? Leuk! Stuur dan een berichtje naar info@leusdenzet.nl De club heeft een app groep waar je aan toegevoegd wordt. Binnen die groep kun je aangeven of je de volgende keer mee wilt lopen of niet.

De wandelclub komt elke zaterdagochtend samen en wandelen ongeveer anderhalf uur (van 9.00 uur – 10.30 uur) door onze mooie omgeving, uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar. Bij flinke buien gaat het niet door. Verzamelen voor Maxima’s op het Máximaplein, tegenover Dirk van den Broek.

NB: De club bekijkt nog of er ook animo is om een wandelmoment in te plannen op een doordeweekse avond. Heb je hier interesse in? Stuur dan ook een berichtje naar info@leusdenzet.nl

Nieuws

15 laptops voor Coderdojo!

Eén keer per maand organiseren we in ons TECHlab een Coderdojo. Tijdens deze workshop leren kinderen tussen de 7 & 17 jaar programmeren. Afgelopen zaterdag