Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Vrijwilligersuitje Pon

Deel dit bericht

UPDATE: er zijn voor 24 februari nog enkele plekken vrij. Meld je snel aan!

Veel vrijwilligers zijn actief voor onze wijk via de wijkvereniging. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor. Samen maken we de wijken Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk een stukje mooier.

Vrijwilligersuitje naar Pon

Om de vrijwilligers te bedanken nodigen we je graag uit voor het eerste echte ‘Vrijwilligersuitje’ van wijkvereniging Leusden ZeT. Op vrijdagmiddag 17 of 24 februari 2023 gaan we op bezoek bij onze buur Pon.
We worden vanaf 12:45 ontvangen met koffie en thee en krijgen vanaf 13:00 een rondleiding over het terrein. De rondleiding duurt ongeveer twee uur. Dus altijd al nieuwsgierig geweest hoe het eraan toe gaat bij de grootste auto-importeur van Nederland? Dit is je kans!

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 januari door een mailtje te sturen naar: info@leusdenzet.nl. Er zijn per datum maximaal 30 plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Bij voldoende animo vindt op beide data een rondleiding plaats, anders kiezen we voor één datum. Met veel dank aan het Team Rondleidingen Pon Campus Leusden die dit voor ons mogelijk maakt.

We kijken ernaar uit je in februari bij Pon te ontmoeten!

Activiteit

Buurtmoestuin in Leusden-Zuid?

Heb je dat ook wel eens, dat je iets wil, maar het jezelf niet ziet doen? Bijvoorbeeld verse groente telen in je eigen tuin. Zo

Nieuws

Gratis warmtescan

Meld je nu aan voor een gratis warmtescan! Leusden ZeT biedt aan bewoners uit de wijk aan om een warmtescan te laten maken van hun