Verslag en foto’s wijkfeest Vier de Lente (1)

We vierden de lente en mooier konden we het ons niet wensen: ruim 750 mensen bezochten de eerste editie van het zonovergoten wijkfeest Vier de Lente! Het uitgebreide programma in combinatie met het heerlijke lenteweer zorgden ervoor dat het Maximaplein en Antares de hele middag bruisten van de activiteiten.

Vanaf 12 uur deden ruim 65 Kinderen mee met de opruimactie in het kader van de landelijke Nederland Schoon actie. Voor elke ingeleverde zak zwerfafval kregen ze een stempel waarmee ze ’s middags gratis op een attractie konden. Nadat ruim 20 overvolle afvalzakken waren ingeleverd, was het tijd voor de officiële opening van de wijkvereniging Leusden ZeT.

Burgemeester van Leusden, Gerolf Bouwmeester verrichte samen met een jonge & oude inwoner van de wijk de officiële openingshandeling waarna het feest kon beginnen. Klimmen, koersballen, schminken, springen, dansoptredens, een VR bril proberen, knutselen, zeepjes maken, yoga, schilderen, tafeltennis, muziekoptredens, rodeostier rijden, taarten bakken…. Er was te veel om op te noemen.

Gelukkig hebben we de foto’s nog, gemaakt door Marjolein Zweverink-Hoekstra.
Sta je op een foto maar wil je liever niet dat die op de website staat? Stuur dan even een mailtje naar leusdenzet@gmail.com. Dan halen we de foto eraf.
Heb je geposeerd voor het greenscreen? Die foto’s kun je hier bekijken.
Later deze week volgen meer foto’s van alle optredens & activiteiten.