Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Tweede genomineerde Wijkvrijwilliger van het Jaar

Deel dit bericht

Ook dit jaar zijn er weer 3 wijkbewoners genomineerd voor de titel Wijkvrijwilliger van het jaar. Vandaag maken we de tweede genomineerde bekend:

Like van Hulten

Als één van de oprichters van Leusden ZeT is Like actief op vele fronten van de wijkvereniging. Maar haar activiteiten begonnen met de Schoon Máximaplein-acties die dit jaar al vijf jaar plaatsvinden. Like is de drijvende kracht achter het stimuleren van opruimen van zwerfafval met kinderen uit de wijk. Niet alleen staat ze elke maand op vrijdagmiddag paraat om de kinderen te stimuleren mee te doen. Ook organiseert ze achter de schermen sponsoring, betrekt de winkeliers van het plein erbij en denkt steeds mee over nieuwe manieren om de actie tot een succes te maken en de wijk steeds wat mooier en netter.

De komende dagen maken we de andere genomineerden bekend. Op zaterdag 22 januari 2022 maken we op de nieuwjaarsborrel bekend wie van de genomineerden dé Wijkvrijwilliger van het jaar is geworden.

Activiteit

Bouw je eigen fijnstofmeter!

Leusdenaren die fijnstof willen meten kunnen zelf een meter bouwen tijdens een workshop op zaterdagmiddag 20 april. Alle benodigde onderdelen liggen klaar, deze worden onder