Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Treed jij op bij Leusden ZeT got talent?

Deel dit bericht

Het wijkfeest van Leusden ZeT staat gepland op zaterdagmiddag 14 mei 2022 en heeft als thema ‘Flowerpower’🌸🌼🌺🏵️🌻 Een van de onderdelen van het wijkfeest is ‘Leusden ZeT got Talent’. Hou jij van zingen en wil je je talent laten zien op een podium? Of bespeel je een muziekinstrument en vind je dat anderen daar best van mogen meegenieten?

Geef je dan vooral op voor Leusden ZeT’s got Talent! Alle talent in Leusden-Zuid, jong en oud, krijgt de kans om te schitteren. Of het nu zang, muziek, dans of acrobatiek is, alleen of samen, alles mag. Geen wedstrijd, maar gewoon leuke optredens om de feeststemming te verhogen!

Muzikanten uit Leusden-Zuid/Tabaksteeg/Maanwijk hebben de voorkeur maar als je tandarts daar zit, de achterneef van je tante er woont of je bent er ooit doorheen gefietst dan is dat ook goed! ☺️😉

Meld je nu aan via: vierdelente@leusdenzet.nl. Geef daarbij aan wat je van plan bent en hoe lang je het podium nodig hebt. Ook kun je via dat e-mailadres vragen stellen. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 april 2022.

Activiteit

Bouw je eigen fijnstofmeter!

Leusdenaren die fijnstof willen meten kunnen zelf een meter bouwen tijdens een workshop op zaterdagmiddag 20 april. Alle benodigde onderdelen liggen klaar, deze worden onder