Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Terugblik, aftermovie en foto’s wijkfeest 2022

Deel dit bericht

Wijkvereniging Leusden ZeT kijkt terug op een geslaagd wijkfeest voor de bewoners van Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk. Ruim 500 mensen bezochten op 14 mei het Máximaplein, waar diverse activiteiten en optredens plaatsvonden.

Met het mooie weer en een feestelijk aangekleed plein kwam de sfeer er al snel in. Het thema van het feest, Flower Power, inspireerde diverse bezoekers en vrijwilligers tot een prachtige uitdossing. Kinderen en volwassenen konden deelnemen aan een warming-up door Lariks LeusdenFit, de bakwedstrijd Heel Leusden Bakt Fairtrade, een wandeling door Fysiotherapie Leusden.nl en de Historische Kring, creatieve activiteiten van CreaZeT, het TECHlab en de Woodstock Quiz. Verder waren er onder meer een stormbaan, springkussen, reuze hinkelbaan, Volkswagen photobooth, schminken door Humankind, haarvlechten door Team Kappers en reuzebellen blazen door BelleDame. Tussendoor genoten de bezoekers van optredens van Lisiduna, eveneens in Flower Power-stijl, en De Huisband. De verkoelende drankjes, het ijs en de burgers werden verzorgd door Eten bij Dirk en Maxima’s. Johan Oudshoorn verzorgde de kleurrijke bloemen op het terras.

Arna de Jong, namens het organisatiecomité van het wijkfeest: “Met het wijkfeest willen we bezoekers niet alleen een leuke middag bieden, maar ook de onderlinge verbinding in de wijk stimuleren. En dat is gelukt! De sfeer was gezellig en ontspannen en veel mensen waren druk met elkaar in gesprek. Het mooie weer was natuurlijk een cadeautje. We zijn er trots op dat we dit voor elkaar hebben gekregen, met de inzet van vele fantastische vrijwilligers.”

Het feest werd mede mogelijk gemaakt door sponsoring door Rabobank Eemland, AFAS, het Oranje Fonds, Maxima’s, Eten bij Dirk, Dirk van den Broek en Trekpleister Leusden.

Nieuws

Geslaagde Coderdojo

Zaterdag 19 november was er weer een leuke Coderdojo. Er werd weer druk gewerkt aan allerlei technische opdrachten en de deelnemers hadden er veel plezier