Wijkvereniging voor Leusden-Zuid en Tabaksteeg

Deel dit bericht

In het Lab in Antares organiseren we de activiteiten van het TECHlab: een ruimte voor jong en oud waar je kennis kunt maken met nieuwe technieken zoals programmeren, werken met robots, Minecraft, VR of een drone bouwen. De komende maanden starten we de activiteiten weer op, waaronder een workshop Domotica en je eigen Drone bouwen. Houd daarvoor onze website in de gaten.

Op zaterdag 2 oktober starten we ook weer met de maandelijkse Coderdojo. Tijdens een Coderdojo leren kinderen tussen 7 en 17 jaar programmeren met verschillende tools zoals een Micro:bit, Raspberri Pi of Arduino. Voor deze bijeenkomsten zoeken we extra vrijwilligers.

Vind jij het leuk om kinderen te helpen met het ontdekken van nieuwe technieken? Veel technische kennis is niet nodig. Vooral een flinke dosis nieuwsgierigheid en zin om samen met de kinderen de technieken te ontdekken. Voor aanmelden of meer info mail je naar techlab@leusdenzet.nl.

Nieuws

Handig: de Leusden Buitenspeelkaart!

De Groene Belevenis lanceert de eerste Buitenspeelkaart voor de gemeente Leusden. Op deze kaart vind je alle groene speelplekken in Leusden, Achterveld en Stoutenburg, met