Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

TECHlab dankbaar voor nieuw gereedschap en electronica

Deel dit bericht

De afgelopen week werden de vrijwilligers van het TECHlab twee keer verrast met spullen die gebruikt kunnen worden tijdens de Coderdojo’s en workshop. Een medewerker van het bedrijf Wera (https://www-de.wera.de/nl/) die in de wijk woont, nam contact op omdat ze graag een aantal spullen wilden doneren die gebruikt kunnen worden bij workshops. Zo ontving het TECHlab een tas vol met mooi gereedschap.

Daarnaast kwam tijdens de januari Coderdojo een wijkbewoner langs met een doos vol met electronica: van Raspberry Pi’s tot snoeren, sensoren en cameraatjes. De spullen zijn dankbaar in ontvangst genomen en zullen bij komende bijeenkomsten zeker van pas komen! 

Heb jij of je bedrijf ook spullen die wellicht gebruikt kunnen worden in het TECHlab? Neem dan zeker even contact op met techlab@leusdenzet.nl

Zo zoeken de vrijwilligers  momenteel naar een aantal laptops en toebehoren die gebruikt kunnen worden bij de Coderdojo’s.

Nieuws

15 laptops voor Coderdojo!

Eén keer per maand organiseren we in ons TECHlab een Coderdojo. Tijdens deze workshop leren kinderen tussen de 7 & 17 jaar programmeren. Afgelopen zaterdag