Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Team De Druiven wint Nieuwjaars Pubquiz

Deel dit bericht

In plaats van de traditionele nieuwjaarsborrel organiseerden we dit jaar een nieuwjaars pubquiz via Zoom. 17 teams en ruim 50 wijkbewoners streden vanuit hun eigen huiskamer om de Wisselbeker die tijdens de vorige Pubquiz gewonnen was door Het Spulteam.

Dit keer bestond de quiz uit 6 rondes die elk team invulde via Kahoot. Tussen de rondes door ontmoetten de wijkbewoners elkaar via een virtuele borreltafel in een breakoutroom en tijdens de lange pauze werd de Wijkvrijwilliger van het Jaar bekend gemaakt. door wethouder Patrick Kiel.

Na een bloedstollende strijd werd duidelijk dat Team De Druiven met een verschil van slechts 2 punten de wisselbeker in de wacht sleepte. Nog diezelfde avond werd de wisselbeker door de vorige winnaars thuis gebracht bij de winnaars van dit keer. De totaal uitslag en de uitslag per ronde vind je hieronder. Net als een aantal sfeerfoto’s.

gaZeT

Nieuwe gaZeT online!

Er staat weer een nieuwe editie van de Leusder gaZeT online. Lees hem snel! In deze editie vind je weer nieuws uit de wijk, achtergrondverhalen,

Nieuws

15 laptops voor Coderdojo!

Eén keer per maand organiseren we in ons TECHlab een Coderdojo. Tijdens deze workshop leren kinderen tussen de 7 & 17 jaar programmeren. Afgelopen zaterdag