Succesvolle meedenkavond Outdoor Fitnesspark

Maar liefst 15 enthousiaste wijkbewoners sloten aan bij de meedenkavond voor het Outdoor Fitnesspark. Wijkbewoonster Rens Fioole liep al even met het idee en na een oproep in de Leusder gaZeT sloten veel mensen zich aan bij haar wens. De avond, die bedoeld was om eerste ideeën en mensen samen te brengen, was zeer geslaagd.

Na een toelichting door Rens, de lessen van een soortgelijk sportpark elders in het land en een uitleg over de mogelijke ondersteuning door de gemeente, rolden de ideeën over tafel: fitnesstoestellen, jeux de boules baan, rekstok, bankjes, trim parcours, een Franse tennisbaan. Creativiteit ten overvloede.

De avond werd afgesloten met de vorming van een groep bewoners dat de ideeën verder gaat uitwerken en de mogelijkheden verkennen. Want 1 ding is zeker: de wens om een Outdoor Fitness park te realiseren is enorm groot!

Alle informatie over de vorderingen van de groep kun je volgen op https://www.leusdenzet.nl/outdoorfitness/ En wil je ook helpen om het park te realiseren? Stuur dan een berichtje naar info@leusdenzet.nl