UITVERKOCHT – Minecraft Bouwwedstrijd in zomervakantie

UPDATE 1: DE MINECRAFT BOUWWEDSTRIJD IS INMIDDELS HELEMAAL UITVERKOCHT.

UPDATE 2: Hier kunnen deelnemers en hun ouders alle informatie lezen over de Bouwwedstrijd.

In de zomervakantie, op woensdag 29 juli kunnen alle Minecraft-fans hun hart ophalen. Het Leusden ZeT Techlab en het Medialab van de Bibliotheek Eemland organiseren samen de grootste, gaafste, leukste Minecraft Bouwwedstrijd van het land in Antares! De wedstrijd is voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Wil je meer informatie of een indruk van de vorige keer? Lees dan hieronder verder. Wil je direct inschrijven? Dat kan natuurlijk ook! Inschrijven kan via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/minecraftZeTzomer202/nl

Praktische informatie
Iedereen maakt gebruik van een leen-laptop. Iedereen werkt dus op dezelfde computer en je hoeft dus helemaal niets mee te nemen, lekker makkelijk. En weet je wat helemaal gaaf is? Als je wint, gaat jouw team naar huis met de lego beker!

In teams van maximaal 5 deelnemers wordt er aan de bouwopdracht gewerkt. Je kunt met je eigen vrienden komen (meld je bij binnenkomst tegelijk aan, dan delen wij jullie samen in een groepje in). Kom je alleen? Wij delen je in een groepje in, misschien ontmoet je wel nieuwe game vrienden!

Kosten & aanmelden
Deelname aan de Minecraft Bouwwedstrijd kost 12,50 euro. Leden van Leusden ZeT krijgen korting en betalen 10 euro. Zij krijgen per email een kortingscode. Ben je nog geen lid, maar wil je wel profiteren van de korting? Schrijf je dan nu snel in als lid. Wij sturen je dan z.s.m. de kortingscode die je kunt opgeven bij je inschrijving.

Aanmelden kan via https://www.ticketkantoor.nl/shop/minecraftZeTzomer202/nl

Na je inschrijving ontvang je jouw entreebewijs per e-mail. Neem deze dan uitgeprint mee naar de Bouwwedstrijd. Wanneer je je aanmeldt, scannen we je kaart waarna je meteen aan de slag kunt!

Vragen
Heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar info@leusdenzet.nl En ben je benieuwd hoe het vorige keer was? Bekijk dan de foto’s of het filmpje.