Meer TECH in Het Lab

Aan watvoor techactiviteiten zouden wijkbewoners behoefte hebben? Na een aantal succesvolle TECHlab activiteiten boog een clubje vrijwilligers zich eind september over deze vraag tijdens de TECHlab meedenkavond. En zoals het gaat bij creatieve denkers waren er veel ideeën: solderen, python leren, workshop filmpjes maken met je telefoon en Minecraft voor gevorderden. Een deel daarvan zal aan bod komen tijdens de Coderdojo’s voor kinderen van 7 t/m 17 jaar.

Maar de komende tijd gaan we aan de slag met het uitwerken en opzetten van een aantal activiteiten voor volwassenen en oudere kinderen. Zo gaan we een tweede Drone workshop serie opzetten (zie onder het filmpje van de eerste workshop. Bekijken we de mogelijkheden om een Meet je Stad project in onze wijk op te zetten (zie www.meetjestad.net/) . Een workshop domotica om je huis te automatiseren. En een aantal kleine projecten om te maken zoals een eigen wekker of lamp die op beweging aan gaat.

Tenslotte gaan we een inloop TECHlab avond opzetten zodat je op een vast moment in de wijk altijd terecht kunt in het Lab om te werken aan je eigen projecten.

Voor meer informatie houd onze website in de gaten. En wil je meedenken of meedoen? Leuk! Stuur ons dan een berichtje op techlab@leusdenzet.nl