Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Leusder Ladies winnen eerste Pubquiz

Deel dit bericht

Het was gezellig druk tijdens de eerste Pubquiz en ALV van Leusden Zet. Ongeveer 40 mensen durfden het aan om hun kennis van Leusden en de wijk te toetsen tijdens 8 vragenrondes. De vragen liepen uiteen van ‘Welke twee leden zijn als eerste lid geworden op het eerste Vier de Lente Wijkfeest?’ tot geschiedenisvragen verzorgd door de Historische Kring Leusden zoals ‘Welke Kasteel heeft zich nog meer in de treek bevonden buiten “Den Treek” om?’. Maar ook waren er fotovragen, straten zonder klinkers (welke straat bedoelen we hier: WMVRHFSTRT) en een muziekronde met fragmenten die allemaal te maken hadden met de wijk. Nieuwsgierig naar de fragmenten? Luister ze hier terug via Spotify of via de knop hieronder en probeer vooral de link met de wijk te zoeken.

Na beoordeling door de jury bleek er 1 team als winnaar uit de bus te zijn gekomen: de Leusder Ladies, bestaande uit Anne Romkes, Marjan Kuiper, Ellen Jumelet en Annemarie Houkes. Gefeliciteerd!

Nieuws

Update nieuwbouw Tabaksteeg-Zuid

Afgelopen zaterdag was er een (hete) wandeling door het gebied waar de nieuwbouw plaat gaat vinden. Er waren ongeveer 30 geïnteresseerden. Er werd in 3