Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Informatiebijeenkomst Leesclub Moderne Literatuur in Het Lab

Deel dit bericht

Mooie boeken lezen, inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten.

Senia leesclubs organiseert in samenwerking met Bibliotheek Eemland en Leusden ZeT een informatiebijeenkomst met als doel het oprichten van een nieuwe leesclub.

De leesclub kiest uit de literatuurlijst van de landelijke organisatie Senia. De boeken worden besproken aan de hand van ‘leeswijzers’ met discussievragen, waardoor het gesprek diepgang krijgt en op gang komt.

Naast moderne literatuur kunnen deelnemers ook zoeken uit de andere programma’s van Senia, zoals de klassieken uit de wereldliteratuur, biografieën, filosofie en geschiedenis.

Kosten lidmaatschap €38 per jaar en €6 eenmalig inschrijfgeld. Hiervoor ontvangen de deelnemers 7 leeswijzers.

Belangstelling? Kom vrijblijvend naar de informatiebijeenkomsten in Het LAB in Antares op dinsdagmorgen 28 januari om 11.00 uur of vrijdagavond 31 januari om 19.30 uur.

Meer informatie en/ of aanmelden kan bij Liesbeth.ram@senia.nl. Zie ook: www.senia.nl of https://www.leusdenzet.nl/nieuws.

Activiteit

Bouw je eigen fijnstofmeter!

Leusdenaren die fijnstof willen meten kunnen zelf een meter bouwen tijdens een workshop op zaterdagmiddag 20 april. Alle benodigde onderdelen liggen klaar, deze worden onder