Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Gratis energie besparen met Leusden ZeT

Deel dit bericht

Heeft u behoefte aan energiebesparende maatregelen?

Energiebesparing is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarom biedt Leusden ZeT, in samenwerking met de gemeente Leusden, u een helpende hand en stellen we gratis energiebesparende maatregelen beschikbaar die uw huis efficiënter en comfortabeler maken.

Kleine middelen, groot verschil

Met kleine aanpassingen kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening, en daar helpen we u graag bij. De middelen die wij gratis beschikbaar stellen zijn:

  • Radiatorfolie;
  • Isolatie CV-leidingen;
  • Led-lampen;
  • Waterbesparende douchekop;
  • Tochtstrips.

Heeft u moeite om de aanpassingen zelf te doen? Geen probleem! De vrijwilligers van Leusden ZeT helpen je er graag bij. Neem contact op om een afspraak te maken.

Warmtescan

Daarnaast bieden wij ook aan om een warmtescan te laten maken van uw woning. Vrijwilligers van Leusden ZeT hebben een training gehad om met een warmtebeeldcamera een scan te maken van uw woning. Hiermee kan energieverlies worden opgespoord. Erg handig om te weten!

Ga direct energie besparen!

Bespaar vandaag nog en geniet van de financiële voordelen van energiezuinig wonen. Neem contact op met Leusden ZeT om een van de maatregelen gratis aan te vragen en zo nodig kosteloos te laten installeren. Dat kan via energie@leusdenzet.nl of op via het contactformulier op www.leusdenzet.nl.

Help je wijkgenoten

Weet u iemand die behoefte heeft aan gratis energiebesparende maatregelen? Stuur dit bericht dan door.

Activiteit

Buurtmoestuin in Leusden-Zuid?

Heb je dat ook wel eens, dat je iets wil, maar het jezelf niet ziet doen? Bijvoorbeeld verse groente telen in je eigen tuin. Zo

Nieuws

Gratis warmtescan

Meld je nu aan voor een gratis warmtescan! Leusden ZeT biedt aan bewoners uit de wijk aan om een warmtescan te laten maken van hun