Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Geweldige opbrengst bij Sponsorloop

Deel dit bericht

Het hele schoolplein stond bomvol de vrijdag voor de herfstvakantie om de leerlingen van ’t Palet en de Loysderhoek toe te juichen bij de Sponsorloop voor het nieuwe School- en Buurtplein. En het was niet voor niets: maar liefst 10.000 euro hebben de kanjers opgehaald!

De actie bleef niet opgemerkt: veel ouders en wijkbewoners moedigden de kinderen aan. Ook de Leusderkrant plaatste een mooie foto en zelfs RTV Utrecht kwam filmen. Je kunt het item hier terugkijken (vanaf de 10e minuut)

Hieronder zie een aantal foto’s van de Sponsorloop. Sta jij of je kind op een foto die je liever niet online hebt staan, stuur ons dan een berichtje op info@leusdenzet.nl. Dan halen we de foto zsm offline.

Activiteit

Bouw je eigen fijnstofmeter!

Leusdenaren die fijnstof willen meten kunnen zelf een meter bouwen tijdens een workshop op zaterdagmiddag 20 april. Alle benodigde onderdelen liggen klaar, deze worden onder

Activiteit

Ledenvergadering 26 maart

Op dinsdag 26 maart houdt Leusden ZeT weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Iedereen is van harte welkom voor een gezellig samenzijn met een hapje