Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Foto’s & resultaten Minecraft Bouwwedstrijd

Deel dit bericht

Bijna 50 kinderen bouwden tijdens de Herfstvakantie hun ideale Antares in Minecraft. En dat leverde spectaculaire bouwwerken op! Door samen te werken, fantaseren en vooral heel hard werken zijn de prachtigste bouwsels ontstaan. Wat denk je van een bioscoop, trampolinepark, restaurant, achtbaan, bibliotheek en spookhuis?

Onder leiding van twee medewerkers van het Medialab van de Bibliotheek Eemland kregen de deelnemers in 10 minuten de basis van Minecraft uitgelegd, waarna ze los gingen. In dik twee uur bouwden ze in teams hun ideale Antares waarna 1 team als winnaar werd aangewezen. Voor een indruk van de Bouwdag zie de film en foto’s hieronder. En ben je benieuwd wat de deelnemers gebouwd hebben? Scroll dan nog iets verder en bekijk alle bouwsels.

Sta je op een foto maar heb je die liever niet online? Stuur ons dan een berichtje op info@leusdenzet.nl Dan halen we de foto zsm offline.

Activiteit

Bouw je eigen fijnstofmeter!

Leusdenaren die fijnstof willen meten kunnen zelf een meter bouwen tijdens een workshop op zaterdagmiddag 20 april. Alle benodigde onderdelen liggen klaar, deze worden onder