Wijkvereniging voor Leusden-Zuid en Tabaksteeg

Foto’s opening Het Lab

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wat was het druk en leuk bij de opening van Het Lab, zaterdag 2 november! Ruim 280 wijkbewoners kwamen langs en zagen hoe burgemeester Bouwmeester Het Lab opende door het logo op te hangen in de ruimte.

Daarna was het een drukte van belang bij het minecraften &schaken, terwijl in Het Lab creatieve workshops werden gegeven, iedereen een Virtual Reality bril kon uitproberen en geweldige bouwwerken werden gemaakt met 15.000 Legoblokjes. Zie onder een indruk dankzij de foto’s van Sara Dirkse-Versteeg en Hans van Kuijen. Sta jij of je kind op een foto en wil je dat liever niet? Stuur ons dan een berichtje op info@leusdenzet.nl en we halen de foto zsm offline.

De opening is mede mogelijk gemaakt door de hulp van erg veel vrijwilligers, Maxima’s, Schaakvereniging Leusden, het Medialab van Bibliotheek Eemland en Ibizaflags.

Oproep

Inloopavond Máximaplein en Open Sportpark

Momenteel werken twee bewonersgroepen aan initiatieven om de wijk nog mooier te maken. De ene groep werkt aan een plan om het Máximaplein te verbeteren,

Nieuws

Zeer geslaagd wijkfeest!

Het was genieten vandaag op het Maximaplein in Leusden Zuid! Veel mensen uit de wijk kwamen af op het wijkfeest en genoten van een zonovergoten