Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Foto’s opening Het Lab

Deel dit bericht

Wat was het druk en leuk bij de opening van Het Lab, zaterdag 2 november! Ruim 280 wijkbewoners kwamen langs en zagen hoe burgemeester Bouwmeester Het Lab opende door het logo op te hangen in de ruimte.

Daarna was het een drukte van belang bij het minecraften &schaken, terwijl in Het Lab creatieve workshops werden gegeven, iedereen een Virtual Reality bril kon uitproberen en geweldige bouwwerken werden gemaakt met 15.000 Legoblokjes. Zie onder een indruk dankzij de foto’s van Sara Dirkse-Versteeg en Hans van Kuijen. Sta jij of je kind op een foto en wil je dat liever niet? Stuur ons dan een berichtje op info@leusdenzet.nl en we halen de foto zsm offline.

De opening is mede mogelijk gemaakt door de hulp van erg veel vrijwilligers, Maxima’s, Schaakvereniging Leusden, het Medialab van Bibliotheek Eemland en Ibizaflags.

Activiteit

Bouw je eigen fijnstofmeter!

Leusdenaren die fijnstof willen meten kunnen zelf een meter bouwen tijdens een workshop op zaterdagmiddag 20 april. Alle benodigde onderdelen liggen klaar, deze worden onder

Activiteit

Ledenvergadering 26 maart

Op dinsdag 26 maart houdt Leusden ZeT weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Iedereen is van harte welkom voor een gezellig samenzijn met een hapje