Eerste Coderdojo op 23 november

UPDATE: De eerste Coderdojo van 23 november zit inmiddels vol. Wil je meedoen maar kon je niet meer inschrijven? Zet je dan op de wachtlijst. Wanneer we een afmelding krijgen nodigen we je alsnog uit. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de volgende Coderdojo? Als je lid bent of wordt van Leusden ZeT hoor je al eerste de volgende datum.

Ben je tussen de 7 en 17 jaar en vind je het leuk om te programmeren of te experimenteren met robots? Ben je benieuwd wat je kunt doen met een Arduino, Raspberri Pi of Micro:bit? Meld je dan aan voor de eerste Coderdojo in Het Lab in Antares op zaterdag 23 november van 14.00-16.00 uur

Tijdens een Coderdojo leren kinderen tussen 7 en 17 jaar programmeren met verschillende tools.

Heb je een laptop? Neem deze dan mee. Heb je er niet eentje? Geen probleem. Er zullen er een paar zijn net als de robots Dash en Ozobot die we kunnen lenen van ‘t Palet. Heb je al ervaring? Leuk! Heb je nog nooit iets gedaan met programmeren of robots? Geen enkel probleem! Bij een Coderdojo staan vrijwilligers voor je klaar om je op weg te helpen.

Deelname is gratis, aanmelden is wel verplicht via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-coderdojo-leusden-zet-77702338787 Mocht je toch niet kunnen, meld je dan even af zodat iemand anders kan.