Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Een lagere energierekening, wij helpen graag!

Deel dit bericht

Een gratis tochtstrip, waterbesparende douchekop, brievenbusborstel en radiatorfolie. Door subsidie van gemeente Leusden en de inzet van de vrijwilligers van [vul naam vereniging in] kan het! Zo helpen we mensen met een kleine beurs aan een lagere energierekening en helpen we het milieu een handje.

Is het voor u lastig om uw energierekening te betalen of ontvangt u energietoeslag? In heel Leusden helpen de wijkverenigingen (Buurkracht AlandsbeekLeusdenZetDe DeelDAVARuige veld en Hamersveld Oud) en de vereniging Wensboom Leusden  bij het aanbrengen van energiebesparende maatregelen. Meld u aan bij Wensboom Leusden of uw wijkvereniging en zij gaan graag met u aan de slag. 

Lees hier een inspirerend interview met bestuurslid Jan Creanen van de Wensboom: Gemeente Leusden: Naar de wijkvereniging of Wensboom Leusden voor een lagere energierekening

Activiteit

Gratis cursus Gezond en Goed met elkaar

Graag informeren wij jullie over de cursus Gezond en goed met elkaar. De locatie is nu nog niet bekend, maar zal in de buurt zijn.

Activiteit

Gluren bij de buren in Leusden-Zuid

Zondag 30 juni is er in Leusden weer een editie van Gluren bij de Buren. Gezelligheid van mede wijkbewoners gegarandeerd! Ook in Leusden-Zuid zijn er