Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Doe mee met de 2021 Wijkchallenge & Nieuwjaarsborrel

Deel dit bericht

Elk jaar luiden we het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsborrel in Maxima’s. Dat kan dit jaar natuurlijk niet. Maar dat betekent niet dat we niets gaan doen. Integendeel: dit jaar pakken we het groter aan en organiseren een dag met activiteiten voor jong en oud, uiteraard met inachtneming van alle coronamaatregelen.

Update: Helaas gaat de Wijkchallenge overdag niet door.

‘s Avonds organiseren we voor alle leden een virtuele nieuwjaarsborrel in de vorm van een pubquiz. Deze begint om 20.00 uur. Tijdens de pubquiz maakt een wethouder van de gemeente Leusden ook bekend wie de Wijkvrijwilliger van het Jaar is geworden.

Deelname is gratis voor leden van Leusden ZeT. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan hier in. Voor slechts 10 euro per jaar ben je lid met het hele huishouden.

Je dient je van te voren aan te melden via onderstaand formulier. Wij sturen je dan alle informatie zodat je mee kunt doen via Zoom. En let op: voor beide evenementen is een maximaal aantal plekken beschikbaar dus schrijf je op tijd in.

Nieuws

15 laptops voor Coderdojo!

Eén keer per maand organiseren we in ons TECHlab een Coderdojo. Tijdens deze workshop leren kinderen tussen de 7 & 17 jaar programmeren. Afgelopen zaterdag