Wijkvereniging voor Leusden-Zuid en Tabaksteeg

Derde genomineerde Wijkvrijwilliger van het Jaar

Deel dit bericht

Ook dit jaar zijn er weer 3 wijkbewoners genomineerd voor de titel Wijkvrijwilliger van het jaar. Vandaag maken we de derde genomineerde bekend:

Jan Streppel

In de wijk staat Jan bekend als de man met de twee rechterhanden. Als voormalig leraar handenarbeid klust hij volop in zijn 2 garages. Daar gebruikt hij zijn vaardigheden voor het recht maken van wat krom is. Vele buurtbewoners zijn Jan dankbaar. Zo maakte hij in het verleden de opvouwbare tentoonstellingsborden voor de (destijds) Culturele Raad. Daarnaast geeft Jan rondleidingen in Kamp Amersfoort, speciaal voor kinderen van de basisschool en mbo. In de wijk kun je hem op de tweede vrijdag van maand zien rondrijden met zijn auto met aanhanger. Daarmee haalt hij belangeloos papier op voor het koor Sing Together.

Op zaterdag 22 januari 2022 maken we op de nieuwjaarsborrel bekend wie van de genomineerden dé Wijkvrijwilliger van het jaar is geworden.

Nieuws

Handig: de Leusden Buitenspeelkaart!

De Groene Belevenis lanceert de eerste Buitenspeelkaart voor de gemeente Leusden. Op deze kaart vind je alle groene speelplekken in Leusden, Achterveld en Stoutenburg, met