Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Denk mee over het Máximaplein!

Deel dit bericht

Wat vind jij van het Máximaplein? Iedere wijkbewoner loopt of fietst er wel eens overheen of komt er voor de dagelijkse boodschappen. Over het algemeen horen we van wijkbewoners dat het een kaal, winderig en stenig plein is met weinig sfeer. Daar willen wij graag samen met buurtbewoners en ondernemers op het plein verandering in brengen. Jouw mening is daarbij van groot belang.

Hoe kunnen we het plein verbeteren? Die vraag staat centraal bij de meedenkavond over het Máximaplein op donderdag 30 september. We starten om 20:00 uur bij Maxima’s, uiteraard op 1,5 meter afstand. Het is wel noodzakelijk om je van tevoren aan te melden zodat we weten hoeveel mensen erbij aanwezig zijn. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Omdat Maxima’s een horecagelegenheid is, zal er gebruik gemaakt worden van de Corona Check app.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, maar heb je wel ideeën of interesse? Stuur ons dan even een berichtje naar info@leusdenzet.nl! Uiteindelijk willen we net als bij het vernieuwde schoolplein weer een groepje vormen dat hier verder over na gaat denken. We zien jullie reacties en ideeën graag tegemoet!

Activiteit

Bouw je eigen fijnstofmeter!

Leusdenaren die fijnstof willen meten kunnen zelf een meter bouwen tijdens een workshop op zaterdagmiddag 20 april. Alle benodigde onderdelen liggen klaar, deze worden onder