Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

De Coderdojo’s starten weer

Deel dit bericht

Vind jij het leuk om te programmeren of te experimenteren met robots? Ben je benieuwd wat je kunt doen met een Arduino, Raspberri Pi of Micro:bit? Meld je dan aan voor de september Coderdojo in Het Lab in Antares op zaterdag 17 september 2022 van 14.00-16.00 uur! Tijdens een Coderdojo leren kinderen tussen 7 en 17 jaar programmeren met verschillende tools. Heb je een laptop? Neem deze dan mee. Heb je er niet eentje? Geen probleem. Er zullen er een paar zijn. Heb je al ervaring? Leuk! Heb je nog nooit iets gedaan met programmeren of robots? Geen enkel probleem! Bij een Coderdojo staan vrijwilligers voor je klaar om je op weg te helpen. In totaal kunnen er maximaal 10 kinderen meedoen.

Deelname is gratis, aanmelden is wel verplicht en kan via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-coderdojo-leusden-zet-21-mei-2022-336176762747. Leden van Leusden ZeT krijgen eerst bericht wanneer de inschrijving is geopend.

Activiteit

Lustrumreceptie 28 januari, wees er bij!

De tijd gaat snel, dit najaar bestaat Leusden ZeT alweer 5 jaar! Dit lustrum willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Tijdens deze lustrumreceptie