Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Corona Update – Maaltijden beschikbaar via Maxima’s & Eten bij Dirk Zuid

Deel dit bericht

De Corona maatregelen hebben ook impact op de lokale ondernemers in onze wijk. Maxima’s en Eten bij Dirk Zuid hebben hun zaak gesloten maar bieden wel oplossingen om alsnog een maaltijd bij ze op te halen of te laten bezorgen. Zie onder berichten van beide ondernemers.

Eten bij Dirk Zuid

In verband met het coronavirus en de adviezen van het RIVM hebben wij maatregelen genomen maar willen we jullie wel zo goed mogelijk van dienst blijven zijn. 

Zo hebben wij besloten dat u van dinsdag t/m zondag uw eten af kunt halen buiten aan het ijs luik in Leusden-Zuid. De zaak zal dus niet geopend zijn en zo houden we gepaste afstand van elkaar. 

  • U kunt alleen met pin betalen. 
  • Bestellen buiten aan het ijs luik. 
  • U kunt uw bestelling ook telefonisch doorgeven op nummer 033-3033399 of 06-20136576 
  • Wij zullen van 17:00 uur tot 20:00 uur geopend zijn voor snack.
  • Vanaf 14.00 uur kun je ijs kopen

Graag tot snel! 

Maxima’s

Zoals jullie weten heeft de horeca gister zijn deuren moeten sluiten, hierdoor hebben wij besloten maaltijden te gaan bezorgen. In verband met covid 19 bieden wij vanaf nu tot nader orde om dagelijks verse maaltijden te maken met uitzondering van zondag voor diegene die dat zouden willen.

Maaltijden afhalen is ook mogelijk bestellen tot 15:00 wij zullen voor diegene die dat graag willen dagelijks een mail sturen naar jullie.

Ook bij bezorging is het mogelijk met zowel contant als pin te betalen.
Afhalen mogelijk let wel op gezien wij gesloten zijn mogen wij geen bezoekers binnen laten!!!
Voor Leusden -Zuid en Tabaksteeg rekenen wij GEEN bezorgkosten. Voor overige adressen hang dit af van de afstand.

Voor meer informatie en contact maximasleusden@gmail.com

gaZeT

Nieuwe gaZeT online!

Er staat weer een nieuwe editie van de Leusder gaZeT online. Lees hem snel! In deze editie vind je weer nieuws uit de wijk, achtergrondverhalen,

Nieuws

15 laptops voor Coderdojo!

Eén keer per maand organiseren we in ons TECHlab een Coderdojo. Tijdens deze workshop leren kinderen tussen de 7 & 17 jaar programmeren. Afgelopen zaterdag