Corona Update – Help je buur! actie weer van start

Met de nieuwe maatregelen om Corona te bestrijden verwachten we dat een aantal wijkbewoners hulp kan gebruiken. Daarom starten we weer de Help je Buur actie zoals we ook in het voorjaar deden en waarbij erg veel mensen een helpende hand boden (zie ook de bloemetjes die ze daarvoor kregen).

Help je buur!

Het zal niemand ontgaan zijn: door de maatregelen omtrent de Corona update zijn veel mensen thuis. Voor sommige mensen geen probleem, voor anderen juist lastig. Met name ouderen of anderen die om uiteenlopende redenen aan huis gebonden zijn, kunnen hulp goed gebruiken. Denk aan ouderen waar de kinderen nu niet langs kunnen komen of andere buren die nu even niet kunnen helpen.

Vanuit de wijkvereniging helpen we graag!

Kun jij hulp gebruiken in deze periode? Bijvoorbeeld met boodschappen of andere klusjes? Stuur ons een berichtje op info@leusdenzet.nl en laat ons weten waarbij je hulp kunt gebruiken, waar je woont en op welke gegevens je bereikbaar bent. Wij kijken of 1 van de leden je kan helpen.

Tegelijkertijd: wil of kun jij de komende tijd een helpende hand bieden? En behoor je niet tot een kwetsbare groep, zoals geformuleerd door het RIVM? Fijn! Stuur ons dan ook een berichtje waar je woont en waarmee je zou kunnen helpen. Dan brengen wij je evt in contact met iemand die een helpend handje kan gebruiken.

Eventuele hulpvragen zullen we op onze website en social mediakanalen communiceren, uiteraard met inachtneming van de privacy van betrokkenen.