Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Corona Update – Help je buur actie weer van start

Deel dit bericht

Met het ingaan van de nieuwe lockdown verwachten we dat een aantal wijkbewoners hulp kan gebruiken. Daarom starten we weer de Help je Buur actie zoals we eerder ook al deden en waarbij erg veel mensen een helpende hand boden (zie ook de bloemetjes die ze daarvoor kregen).

Help je buur!

Het zal niemand ontgaan zijn: door de maatregelen omtrent de Corona update zijn veel mensen thuis. Voor sommige mensen geen probleem, voor anderen juist lastig. Met name ouderen of anderen die om uiteenlopende redenen aan huis gebonden zijn, kunnen hulp goed gebruiken. Denk aan ouderen waar de kinderen nu niet langs kunnen komen of andere buren die nu even niet kunnen helpen.

Vanuit de wijkvereniging helpen we graag!

Kun jij hulp gebruiken in deze periode? Bijvoorbeeld met boodschappen of andere klusjes? Stuur ons een berichtje op info@leusdenzet.nl en laat ons weten waarbij je hulp kunt gebruiken, waar je woont en op welke gegevens je bereikbaar bent. Wij kijken of 1 van de leden je kan helpen.

Tegelijkertijd: wil of kun jij de komende tijd een helpende hand bieden? En behoor je niet tot een kwetsbare groep? Fijn! Stuur ons dan ook een berichtje waar je woont en waarmee je zou kunnen helpen. Dan brengen wij je evt in contact met iemand die een helpend handje kan gebruiken.

Eventuele hulpvragen zullen we op onze website en social mediakanalen communiceren, uiteraard met inachtneming van de privacy van betrokkenen.

Activiteit

Nieuwe Coderdojo op 10 juni

Vind jij het leuk om te programmeren of te experimenteren met robots? Ben je benieuwd wat je kunt doen met een Arduino, Raspberri Pi of

Help je buur

Maatjesproject Leusden zoekt vrijwilligers

Wilt u iets waardevols betekenen voor een ander? In Leusden zijn er veel mensen die zich eenzaam voelen en wel wat gezelligheid kunnen gebruiken. We