Corona & impact op activiteiten

Update 13 oktober: vanwege de nieuwe maatregelen gaan ook de activiteiten die eerder wel doorgingen nu alsnog niet door.

Uiteraard heeft Corona en alle maatregelen impact op de activiteiten van onze bewonersinitiatieven. We volgen de landelijke en regionale regels en adviezen en houden deze natuurlijk goed in de gaten. Daarnaast maken de trekkers van de bewonersinitiatieven zelf de afweging of hun activiteit door kan gaan of niet.

De volgende activiteiten gaat vooralsnog WEL door, met inachtneming van alle geldende Corona regels:

De volgende activiteiten gaan vooralsnog NIET door:

  • Het Brei- en Haakcafé
  • Het Crea ZeT Inloopatelier
  • De wandelclub
  • De vrijwilligersborrel van 31 oktober

We houden goed de ontwikkelingen en regelgeving in de gaten. Indien deze aanleiding geven om activiteiten aan te passen dan communiceren we dat via onze website en houden de agenda zo goed mogelijk bij.

Daarnaast zijn we ook de Help je Buur Actie weer gestart. Meer daarover lees je hier.

Bericht van de organisator van de Koffie- en Theemiddag:

Aan de trouwe koffie/thee drinkers,
Corona doet weer van zich spreken en de vraag komt op: kunnen we nog wel naar Maxima’s donderdagmiddag. Wat mij betreft zeker wel, de mogelijkheid om buiten te zitten met verwarming is mogelijk , dit heb ik overlegd met Paul en binnen kan natuurlijk ook, als iedereen maar rekening houdt met 1.50 m.
U beslist zelf of u zich veilig voelt.
Van degene waarvan ik het e-mailadres weet krijgt deze mail, informeer bij uw bekende maatje of deze ook een mail heeft gekregen.

Hartelijke groet,
Rita Cloosterman