Coderdojo’s in het TECHlab

Vorig jaar hebben we een vliegende start gemaakt met het TECHlab: een ruimte in Antares waar je kennis kunt maken met nieuwe technieken. Zo was er een succesvolle drone workshop en een Minecraft Bouwwedstrijd. Wat gaan we dit jaar doen?
Goed nieuws!
Er komt weer een Dronebouw workshop. Houd daarvoor goed onze website in de gaten. Ook bekijken we of we weer een Minecraft Bouwwedstrijd in samenwerking met Bibliotheek Eemlang kunnen organiseren.

Maar we gaan ook iets nieuws proberen: Coderdojo’s! Tijdens een Coderdojo leren jonge mensen, tussen de 7 en 17 jaar, om te programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s te maken, games te maken en meer. Over de hele wereld worden deze Coderdojo’s opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. En dat gaan we nu ook doen in Leusden!

De eerste Dojo willen we organiseren voor de zomer en hiervoor zoeken we nog vrijwilligers. Vind jij het leuk om eens in de maand 2 uur met kinderen te prutsen en pielen met nieuwe technieken? Meld je dan aan via info@leusdenzet.nl