Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Boekenruilkast officieel geopend

Deel dit bericht

Donderdagochtend 23 november zijn de boekenruilkasten in Antares officieel geopend! Leen en/of ruil een boek en breng ‘m later weer terug.

Alles staat netjes geordend op genre: Romans, kookboeken, thrillers, jeugdboeken, knutselboeken en creatief, kunst, tijdschriften en nog meer. Er is nog plek voor mooie en onbeschadigde boeken en tijdschriften (liever niet ouder dan 10 jaar). Dus kijk thuis of u nog iets kunt missen voor alle bewoners van Leusden Zuid!

De boekenruilkasten worden vanaf nu iedere week opgeruimd en nagelopen door de werkgroep. Met dank aan: Marloes Swaab Visser, Judith Muller, Marjolein Zweverink-Hoekstra, Mariska Roestenburg, Monique Disseldorp en Ellen Jumelet voor het voorwerk, het werkbezoek aan de boekenkast in Achterveld en het uitzoeken van de boeken.

Op de Matchbeurs Leusden is er een mooie match gemaakt tussen Leusden ZeT en Bloemendal. Bloemendal Bouw gaat in januari mooie steigerhouten kasten op maat maken om alle boeken in te stallen. Superbedankt!  Dank aan Maxima’s voor het vinden van een plekje (door de hoofdingang meteen links).

Wil je ook meehelpen met het opruimen en nalopen van de boeken? Stuur dan even een mail naar leusdenzet@gmail.com

gaZeT

Nieuwe gaZeT online!

Er staat weer een nieuwe editie van de Leusder gaZeT online. Lees hem snel! In deze editie vind je weer nieuws uit de wijk, achtergrondverhalen,

Nieuws

15 laptops voor Coderdojo!

Eén keer per maand organiseren we in ons TECHlab een Coderdojo. Tijdens deze workshop leren kinderen tussen de 7 & 17 jaar programmeren. Afgelopen zaterdag