Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Bijna 150 deelnemers bij Vossenjacht

Deel dit bericht

Wat was de vossenjacht een groot succes. Bijna 150 deelnemers gingen op pad in de wijk, op zoek naar de vreemde snuiters, die zich verkleed hadden als boomchirurg🌳🩺, vogelspotter🧐🤠, indiaan en nog veel meer gekke karakters.

Het idee was heel simpel, vind alle vossen die zich in Leusden-Zuid en Tabaksteeg ophouden via een speciale app op de telefoon, voer eventuele opdrachten uit en verdien zoveel mogelijk punten met je team. En dat alles in een thema dat goed bij onze wijk past: natuur! Deelname was gratis en voor alle leeftijden.

Uiteindelijk hebben 32 teams en bijna 150 deelnemers zich ingezet om de 10 vossen in de wijk te vinden. Dat onder het genot van een lekker zonnetje. En de reacties? Die waren erg enthousiast!

De scores uit de app worden gecombineerd met de resultaten van de vossen. De uiteindelijke winnaars worden op burendag bekend gemaakt. Alle deelnemers ontvangen hier vanzelf bericht over.

Na afloop kon iedereen genieten van limonade en poffertjes uit de rode brandweerwagen🚒! Het was een zeer geslaagde middag met heel veel enthousiaste deelnemers en vrijwilligers!

Nieuws

Update nieuwbouw Tabaksteeg-Zuid

Afgelopen zaterdag was er een (hete) wandeling door het gebied waar de nieuwbouw plaat gaat vinden. Er waren ongeveer 30 geïnteresseerden. Er werd in 3