Bestuurslid Communicatie

Per september heeft Sara Dirkse-Versteeg, bestuurslid Communicatie, haar taken als bestuurslid neergelegd vanwege drukke andere werkzaamheden. We zijn heel blij te kunnen melden dat haar taken waargenomen worden door Giovanna van den Ham, die zich onder dit bericht voorstelt.

Leden van Leusden ZeT die interesse hebben om zitting te nemen in het bestuur als bestuurslid Communicatie kunnen zich tot woensdag 25 september aanmelden via info@leusdenzet.nl Uiteraard kunnen vragen over de bestuursfunctie ook gesteld worden op dit mailadres.

De wijkvereniging is Sara enorm dankbaar voor het geweldige werk dat ze voor de vereniging en de wijk heeft verzet. Ze was de drijvende kracht achter de eerste editie van het wijkfeest Vier de Lente, heeft de Leusder gaZeT opgezet, hielp bij de Filmavonden, maakte posters & flyers, startte het Instagram account, ontwierp de prijzen van de Pubquiz, maandkalender, flyers, stickers voor het buurtbord en zo kunnen we nog even doorgaan. Kortom: we gaan je missen Sara 🙁 Namens de hele wijk: dank!

Tegelijk zijn we erg blij dat Giovanna haar taken wil waarnemen. Hieronder stelt zij zich graag voor

Dag buren! Mijn naam is Giovanna van den Ham en ik neem vanaf nu de taken van Sara over als interim bestuurslid communicatie van Leusden ZeT. Als geboren Leusdenaar ben ik, na een aantal jaar in Utrecht en Amersfoort gewoond te hebben, nu weer terug naar mijn roots. Ik zie ernaar uit om via Leusden ZeT onze wijk nog mooier en levendiger te maken.. Heb je een leuk idee of een initiatief waar je graag wat mee wilt doen? Laat het weten en we gaan samen aan de slag! Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten.