Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Bestuursleden gezocht

Deel dit bericht

Sinds de oprichting van Leusden ZeT is het een feestje om bestuurslid te zijn. Je ziet hoe bewonersinitiatieven ontstaan en opbloeien. Af en toe geef je een initiatief een duwtje om het verder te brengen. Op een ander moment overleg je met de gemeente of een winkelier over hoe we kunnen samenwerken. Juist deze mix maakt de rol van bestuurslid zo leuk: van het leren kennen van bewoners die je anders niet snel ontmoet, tot het nadenken over de toekomst van de vereniging samen met je medebestuurders. 

Volgend jaar loopt de bestuurstermijn af van Inge van Os als bestuurslid Bewonersinitiatieven en van mij als voorzitter. Dus zoeken we nu nieuwe bestuursleden die het stokje van ons willen overnemen. 

Hoeveel tijd je eraan kwijt bent, hangt af van de tijd die je er zelf in wilt en kunt steken. Maar reken op 2-3 uur per week, naast de maandelijkse bestuursvergaderingen. Leusden ZeT is een levendige en gezonde wijkvereniging, zowel financieel als qua energie en ideeën. We bestaan nu 4 jaar, er zijn inmiddels zo’n 325 huishoudens lid en maar liefst 75 wijkbewoners zijn actieve vrijwilligers. We werken samen met alle mogelijke partijen en de komende jaren zijn we van plan om de vereniging verder uit te bouwen naar de wens van wijkbewoners. De uitbreiding van de wijk met de Maanwijk biedt daar veel mooie kansen voor.


Vind jij het leuk om de wijkvereniging verder te brengen? En dat samen met een heel leuke club medebestuursleden en een grote groep geweldige vrijwilligers te doen? Neem dan gerust eens contact met me op via: info@leusdenzet.nl. Ook als je vragen hebt of gewoon eens wat meer wilt weten.

Nieuws

Update nieuwbouw Tabaksteeg-Zuid

Afgelopen zaterdag was er een (hete) wandeling door het gebied waar de nieuwbouw plaat gaat vinden. Er waren ongeveer 30 geïnteresseerden. Er werd in 3