20 April – Leusden ZeT Meedenkcafé

Heb jij een leuk idee voor een activiteit in de wijk of Antares?
Of wil je meer weten over Leusden ZeT?
Kom naar het Leusden ZeT Meedenkcafé  op vrijdag 20 april in Antares.
Inloop vanaf 19.30. Start om 20.00 uur.

Tijdens de bijeenkomst worden nieuwe plannen gemaakt om de wijk te verlevendigen. In een vorige bijeenkomst zijn projecten als het TECHlab, een wekelijkse koffieochtend en de boekenruilkast bedacht en daarna uitgevoerd. Op 20 april kunnen nieuwe bewonersinitiatieven worden opgestart en kunnen wijkbewoners elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

En het belooft een gezellige avond te worden. Op vrijdagavond ga je immers niet uitgebreid vergaderen. In plaats daarvan kun je kennismaken met anderen mensen uit de wijk en samen activiteiten bedenken waarmee de wijk nog leuker wordt. Het motte van het meedenk café is dan ook samen te vatten met 3 B’s: Buren, Bitterballen en een Beursvloer.

De avond wordt geleid door Roeland Tameling, inwoner van de Tabaksteeg. Roeland werkt als ondernemer in citymarketing en wordt vaker ingehuurd als dagvoorzitter. De sessies die hij leidt, kenmerken zich door fijne energie waar gewerkt en gelachen wordt.

Ben je nieuwsgierig naar de vorige meedenkavond? Zie het verslag op onze website.

Aan het einde van de avond wordt tenslotte de naam van het wijkblad bekend gemaakt. Je kunt nog tot vrijdagavond hier stemmen op jouw voorkeur!