Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

12 oktober veiligheid in de wijk

Deel dit bericht

Leusden ZeT organiseert dit najaar een speciale avond over veiligheid in de wijk. De bekende ex-inbreker Evert Jansen komt overdag onze wijk inspecteren en deelt ‘s avonds zijn bevindingen.

Evert Jansen heeft een bewogen leven achter de rug, een leven dat door verslavingen werd gedreven. Tot die ene dag in 1998. Evert liet zich opnemen in een verslavingskliniek en dat veranderde zijn leven. Vandaag de dag zet hij zijn kennis en kunde in als zelfstandig adviseur inbraakpreventie. En – nog belangrijker – is hij een gelukkig man. Evert werd bekend in heel Nederland door het televisieprogramma De Inbreker. In dit programma testte hij samen met collega Theo, wekelijks de beveiliging van een huis in Nederland. En in de jaren daarna bleef hij zich inzetten voor de veiligheid in de wijken.

Wanneer: 12 oktober 2023

Waar: Maxima’s

Tijd: 20.00 uur. Inloop met koffie vanaf 19.45 uur.

Vooraf aanmelden is verplicht via: info@leusdenzet.nl.

Er geldt een maximum van 35 deelnemers. Leden van Leusden ZeT krijgen voorrang bij aanmelden.

Activiteit

Vrijdag 19 juli filmavond ‘Malena’

Het verhaal van Malèna Terwijl haar man aan het front is  (1941), verlustigen de lokale mannen en jongens zich aan de mooie Malèna (Bellucci). De

Activiteit

Gratis cursus Gezond en Goed met elkaar

Graag informeren wij jullie over de cursus Gezond en goed met elkaar. De locatie is nu nog niet bekend, maar zal in de buurt zijn.