Oplossing puzzel Leusder gaZeT juni 2018

Geplaatst op door

Heb jij de 10 verschillen al gevonden die stonden in het zoekplaatje van Koosje in de Leusder gaZeT van juni 2018? De oplossing vind je onderaan deze pagina. Maar eerst vertelt de maakster van de tekening iets over zichzelf & Koosje:

Hallo allemaal mijn naam is Lotte en ik woon sinds 2012 met mijn zonen Guus en Hein in de Tabaksteeg. Vanaf 2015 is mijn partner Marcel ook bij ons komen wonen. Een tijdje geleden werd ik benaderd door de redactie van de Leusder gaZet of ik misschien iets wilde tekenen voor de eerstvolgende krant. Deze keer is dat een zoekplaatje geworden. 

Ik teken onder de naam Koosjes. Deze naam is heel bewust gekozen. Het is de naam van mijn vader die vorig jaar, veel te vroeg, overleden is. Op zijn ziekbed vroeg hij mij of ik met hem een boekje wilde maken. Hij had de verhalen al geschreven en ik illustreerde ze. Ik was in de maanden daarvoor net begonnen met tekenen maar na zijn dood kon ik niet meer stoppen en bedacht ik de naam Koosjes. Ik teken wanneer ik kan en wat in mijn hoofd opkomt. Maar bijna altijd speelt Koosje de hoofdrol en zie je haar terug in mijn werk. Je kunt me volgen via Instragram: koosjes_corner (Koosjes.nl kan ook maar daar wordt nog aan gewerkt).

En dan nu de oplossing van de puzzel uit de juni editie van de Leusder gaZeT! Heb jij alle 10 verschillen gevonden?