Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Help je buurtgenoten om energiekosten te besparen

Deel dit bericht

Wil jij je buurtgenoten een handje helpen om energiekosten te besparen? De Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) zoekt nieuwe vrijwilligers voor de lokale teams van energieklussers!

De (gratis) training bestaat uit 2 avonden.
24 augustus 2022 Veenendaal, 19.00-22.00 uur
31 augustus 2022 Amersfoort 19.00-22.00 uur

Wat ga je doen?
Als energieklusser kom je op afspraak bij de mensen thuis en zet samen met hen de eerste stappen om hun huis duurzamer te maken. Je legt contact, geeft advies en draait bijvoorbeeld ledlampen in of plaatst tochtstrips. In deze coachende functie kun je voor mensen het verschil maken.

Wat verwachten wij van je?
Je bent enthousiast, vriendelijk en gaat graag en zonder vooroordelen het gesprek aan met mensen. Handig zijn is een pre, maar niet noodzakelijk; zelfstandig kunnen werken en het kunnen omgaan met flexibele werktijden wel. En: je vindt het leuk om mee te helpen om je buurt een beetje duurzamer te maken. 

Meer informatie over dit initiatief vind je hier: https://www.nmu.nl/project/energieklussers-zomer-2022/

Uncategorized

Succesvolle Matchbeurs voor Leusden ZeT

Op 23 september 2022 vond de eerste Matchbeurs Leusden sinds lange tijd plaats. Na 2 jaar kon het eindelijk weer doorgaan. Bij Matchbeurs komen bedrijven

Nieuws

De Coderdojo’s starten weer

Vind jij het leuk om te programmeren of te experimenteren met robots? Ben je benieuwd wat je kunt doen met een Arduino, Raspberri Pi of