Corona update – Help je buur

Het zal niemand ontgaan zijn: door de maatregelen omtrent de Corona update zijn veel mensen thuis. Voor sommige mensen geen probleem, voor anderen juist lastig. Met name ouderen of anderen die om uiteenlopende redenen aan huis gebonden zijn, kunnen hulp goed gebruiken. Denk aan ouderen waar de kinderen nu niet langs kunnen komen of andere buren die nu even niet kunnen helpen.

Vanuit de wijkvereniging helpen we graag!

Kun jij hulp gebruiken in deze periode? Bijvoorbeeld met boodschappen of andere klusjes? Stuur ons een berichtje op info@leusdenzet.nl en laat ons weten waarbij je hulp kunt gebruiken, waar je woont en op welke gegevens je bereikbaar bent. Wij kijken of 1 van de leden je kan helpen.

Tegelijkertijd: wil of kun jij de komende tijd een helpende hand bieden? En behoor je niet tot een kwetsbare groep, zoals geformuleerd door het RIVM? Fijn! Stuur ons dan ook een berichtje waar je woont en waarmee je zou kunnen helpen. Dan brengen wij je evt in contact met iemand die een helpend handje kan gebruiken.

Eventuele hulpvragen zullen we op onze website en social mediakanalen communiceren, uiteraard met inachtneming van de privacy van betrokkenen.

Heb jij ook een vraag aan je buren? Bijvoorbeeld voor vervoer ergens naar toe, hulp in de tuin of anderzins? Of wil je juist je hulp aanbieden? Stuur dan een berichtje naar info@leusdenzet.nl. We plaatsen je oproep graag in de rubriek Help je buur op onze website en in de Leusder gaZeT of brengen je op een andere manier met mensen in contact die hulp bieden of vragen