Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Medipoint Mobiliteitsmarkt

Op donderdag 1 juni vindt de Medipoint Mobiliteitsmarkt van 10.00 tot 16.00 uur plaats in de winkel in Leusden aan het Máximaplein 82.

Langer zelfstandig thuis wonen en mee kunnen doen in de maatschappij zijn hele relevante thema’s. Het is helaas niet voor alle inwoners van Leusden even vanzelfsprekend om er zelfstandig op uit te kunnen gaan. Bijvoorbeeld door ziekte, een handicap of door ouderdom. Een zorghulpmiddel geeft meer vrijheid om te kunnen doen wat je zelf wilt. Daarom willen we de Mobiliteitsmarkt graag bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht brengen.

Tijdens de Mobiliteitsmarkt is er een uitgebreid programma voor zowel zorgprofessionals als mantelzorgers en klanten in de winkel. Een uitgelezen kans om eens te ervaren hoe een scootmobiel of aangepaste fiets rijdt. Naast een groot aanbod aan mobiliteitshulpmiddelen, zijn er verschillende stands van lokale partners aanwezig op de markt. Ook kunnen bezoekers productdemonstraties bijwonen rondom het thema mobiliteit. Het programma is hier te vinden: https://www.medipoint.nl/mobiliteitsmarkt

The event is finished.

Datum

jun 01 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Locatie

Medipoint winkel
Máximaplein 82, Leusden

Organisator

Medipoint
Website
https://www.medipoint.nl