Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Domotica workshop

Zou jij met 1 druk op de knop alle lichten in huis aan of uit willen doen? Of de garagedeur automatisch open laten gaan als je aan komt rijden? En de ventilator in de badkamer gaat vanzelf aan en uit omdat een sensor de luchtvochtigheid meet. Dit zijn allemaal voorbeelden van Domotica waarmee je op een slimme manier je huis kunt aansturen.

Wijkbewoner Martijn Fennema heeft op deze manier zijn huis geautomatiseerd met het open source systeem home-assistant.io. In november legt hij in vier avonden alles uit hoe je dit zelf kunt doen. En dat niet alleen, je gaat er ook mee aan de slag zodat je na deelname de eerste resultaten hebt en zelf verder kunt gaan.

De workshop vindt ’s avonds plaats van 19.30-22.00 uur in Het Lab in Antares op de volgende dagen:

  • dinsdagavond 8 november
  • donderdag 17 november
  • donderdag 24 november
  • dinsdag 29 november

Kosten bedragen 25 euro voor de vier avonden, inclusief koffie en thee. Leden van Leusden ZeT krijgen korting en betalen 20 euro. Dit is exclusief de benodigde materialen. Deze kunnen deelnemers rechtstreeks bestellen bij onze partner Elektronicavoorjou, zie https://elektronicavoorjou.nl/techlab-leusdenzet/ Voor meer informatie en inschrijven, zie https://www.leusdenzet.nl/techlab/domoticaworkshop/

The event is finished.

Datum

nov 29 2022
Expired!

Tijd

19:30 - 22:00
Het Lab

Locatie

Het Lab
Máximaplein 7, 3832 JS Leusden